27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Domagoj Duvnjak: Nadam se da ćemo im vratiti za poraz iz 2020.

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Hrvatska rukometna reprezentacija otvara Euro u Njemačkoj protiv jake i nezgodne Španjolske. Odmah najjača utakmica u skupini koja može usmjeriti ostatak prvenstva kako za jedne tako i za druge. Susret počinje u 20 i 30, a dvorana je rasprodana, naše rukometaše očekuje glasna podrška i huk s tribina.

“Jedva smo čekali ovaj Euro. Momčad je spremna, svi su zdravi, čak i Matej Mandić konkurira za sastav. Nema problema, sve su vijesti pozitivne”, rekao je izbornik Goran Perkovac uoči utakmice koji očekuje ratničku utakmicu. Španjolci su iskusna momčad koju predvode vrlo iskusni igrači s dugim stažom u reprezentaciji.


Domagoj Duvnjak nije zaboravio poraz od Španjolaca u finalu EP-a 2020. godine. Upravo je Dule bio najbolji rukometaš tog Eura, ali su Španjolci išli kući sa zlatom oko vrata.

“Nadam se da ćemo im vratiti za taj poraz. Dobro smo odradili pripreme, dobili smo dvije utakmice, imamo dobru atmosferu u reprezentaciji, nadam se da ćemo takvu atmosferu imati i na terenu. Puno smo trenirali obranu 6-0 i 5-1, izbornik želi da budemo agresivni. Radili smo i na tranziciji prema naprijed, koja nam je nedostajala prethodnih godina”, dodao je kapetan Hrvateske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno