16 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Dominacija Slavonaca na prestižnom natjecanju u Splitu, Vinkovčanima pet odličja

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Put grada pod Marjanom članovi BJJ Vinkovci otputovali su zajedno s bratskim klubovima JJK Factory Đakovo i Tatami Osijek i na prestižnom natjecanju u Splitu zajednički branili boje Rio Grappling kluba. Vinkovački Jiu Jitsu klub vraća se s pet medalja; Mato Brkić osvojio je zlato, Stjepan Neubauer, Domagoj Begonja i Zvonimir Vid Lasić vlasnici su srebrnog odličja, dok je predsjednik BJJ Vinkovci Miro Erkapić osvojio broncu.

„Čestitam svima na nastupima, no posebno Mati koji se u vrlo kratkom vremenu sjajno prilagodio na novi sport i žestoko izdominirao konkurenciju. Isto tako čestitke i debitantima Šimi Kolareviću i Leonardu Lovrenčiću koji unatoč dobrim nastupima nisu uspjeli doći do medalje”, poručuje Miro Erkapić.


Na turniru u Splitu sudjelovalo je preko 200 natjecatelja iz 48 svjetskih i europskih klubova, a Vinkovci, Đakovo i Osijek imaju pehar za najuspješniji team natjecanja. „Ukupno timski uzeli smo 4 zlata, 7 srebra i 5 bronci i ovim putem želim čestitati i zahvaliti kolegama iz bratskih klubova”, dodaje Erkapić. Ovo je još jedan uspjeh za vinkovački klub, a još veći napor i trud za još bolje rezultate uložit će u pripreme za Prvenstvo Hrvatske u Zadru koje je na rasporedu 9. listopada.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno