13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Dominik Topić, Ivan Fabijan, Roko Nović i Franko Červenjak najbolji igrači 4. Zeko kupa

Više od autora

- vl promo-

Završen je 4. Zeko kup turnir koji se održava u Starim Jankovcima u organizaciji NK HAŠK-Sokol, a kako smo jučer izvijestili okupio je 700 djece.

Ovogodišnje izdanje je ujedno i najmasovnije do sada te je okupilo 45 ekipa, ovoga puta bez predstavnika i Srbije i Bosne i Hercegovine koji su mogli sudjelovati zbog epidemioloških mjera koje nisu potpuno ublažene. Vinkovački predstavnici bili su HNK Cibalia, NK Dilj, MNK Aurelia Futsal te NK Hrvatski Sokol Mirkovci.

„Prvo smo prezadovoljni odazivom, zatim organizacijom počevši od načelnika Dragana Sudarevića sve do uprave kluba i roditelja. Malo smo selo i svi su sudjelovali kao jedno”, naveo je trener mlađih selekcija NK HAŠK-Sokol, Antonio Jurišić.

Rekao nam je nešto više i o samoj ideji nastanka natjecanja.

„Prije nekakvih desetak godina kada sam preuzeo kategoriju limača i kako sam krenuo trenirati s trenerom Slavenom Červenjakom i trenerom Robertom Jelinićem, zajedno smo krenuli po turnirima. U suradnji s njima kako smo krenuli po turnirima došao sam na ideju da moramo i mi kao selo napraviti turnir te da se nama momčadi odazovu. Našao sam prazan prostor taj slobodni s obzirom na to da su svi turniri zauzeti u 6., 7., i 8. mjesecu. Rekao idemo uzeti taj uskrsni ponedjeljak, zeko je došao na Uskrs i odatle naziv turnira”, istaknuo je Jurišić.

Cibalia je dominirala turnirom, od četiri kategorije njeni dječaci su naslov uzeli u tri (2008., 2011., 2013.), dok je u kategoriji 2014. godište titulu uzeo Dilj. Trener mlađih selekcija HAŠK-a pohvalio je rad Aurelije i predsjednika Mladena Crnaića te je dodao kako već duže vrijeme postoji suradnja ta dva kluba.

„Planovi su takvi da prvo krećemo s rekonstrukcijom našeg stadiona Gatina. Radi se pomoćno igralište s rasvjetom te nam ide i projekt vrijedan 7 milijuna kuna u kojemu se radi nova zgrada, teretana, prostor za druženje i spavače sobe. Ako bi radovi završili na vrijeme mi bismo ponovno organizirali Zeku”, kazao je Jurišić. Najbolji igrači, strijelci i vratari po kategorijama su:

Godište 2008

1.HNK Cibalia Vinkovci
2.Nk Hašk Sokol St.Jankovci
3.Nk Borac Bobota
4.Nk Slavonac Komletinci

Najbolji igrač – Dominik Topić (NK Hašk Sokol)

Najbolji strijelac – Mateo Budim (Nk Hašk Sokol)

Najbolji golman – Dario Mađaroš (Nk Hašk Sokol)

Godište 2011

1.HNK Cibalia Vinkovci
2.Nk Osijek 
3.HNK Vukovar 91
4.NK Vitez Antunovac

Najbolji igrač – Ivan Fabijan (HNK Cibalia)

Najbolji strijelac – Igor Belić (HNK Cibalia)

Najbolji golman – Luka Fabijan (HNK Cibalia)

Godište 2013

1.HNK Cibalia Vinkovci
2.NK Osijek
3.HNK Vukovar 91
4.NK Batrina

Najbolji igrač – Roko Nović (HNK Cibalia)

Najbolji strijelac – Roko Nović(HNK Cibalia)

Najbolji golman – Josip Primorac(Nk Osijek)

Godište 2014

1.Nk Dilj Vinkovci
2.Nk Frankopan Rokovci-Andrijaševci
3.Nk Hašk Sokol St.Jankovci
4,Nk Vuteks Sloga

Najbolji igrač – Franko Červenjak (Nk Dilj)

Najbolji strijelac – Fran Radmanović (Nk Dilj)

Najbolji golman – Toni Duktaj(Nk Frankopan Rokovci-Andrijaševci)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno