21 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Drugo ekipno mjesto za Šahovski klub Vinkovci na kadetskom i juniorskom Prvenstvu Županije

Više od autora

U Tompojevcima je odigrano kadetsko i juniorsko Prvenstvo Županije za 2024. godinu. Šahovski klub Vinkovci nastupio je u sve tri kategorije – U-12, U-16 i U-20. Ukupno je osvojio ekipno drugo mjesto iza ŠK Codeasy Vukovar, a ispred ŠK Centar Županja.

Pojedinačno imamo prvaka u kategoriji U12 Filip Katava (5/6), deseto mjesto Filip Lerotić (3/6), Dora Mustafov 17 mjesto (2/6), ali je osvojila treće mjesto među U12-Ž. Posljednji 19-ti bio je Lovro Morovičanin s 1/6.

U kategoriji U-16 treće mjesto osvojio je Gabrijel Uzunović (4,5/6), Dunja Udovičić bila je sedma (3,5/6), ali je osvojila ukupno treće mjesto u U-14 kategoriji, te drugo mjesto U-14-Ž. U sredini poretka skupila se elitna skupina Marijan Šikić, Dmitar Zvonimir Kuveždić, Tomislav Kuveždić, Luka Lončarić osvojivši 3/6 bodova, zauzevši 12-15 mjesto. 19 mjesto zauzeo je Karlo Tančik (2,5/6), te zadnja (24.) Ema Marinović bez boda.


U kategoriji U-20 smo zablistali, klub ima juniorku Ozanu Dujić, Županijsku prvakinju, te Županijskog prvaka Ivana Neferanovića koji je i ukupni juniorski pobjednik.

Čestitamo svim igračicama i igračima uz želje za daljnjim razvojem i učenjem ove drevne vještine. Upornost se isplati. Zahvaljujemo se ŠK Tompojevci na organizaciji turnira i nadamo se našoj organizaciji iduće godine. Također se nadamo učestvovanju većeg broja klubova, jer djeca nisu kriva za ponašanje odraslih i trebaju nastupati na prvenstvu Županije”, poručili su iz Šahovskog kluba Vinkovci.

Povezani članci

Posljednje objavljeno