Dupli CD album Filipa Motovunskog povodom 10 godina rada

0
1032

m_filip-motovunski_ten-years-beats_dupli-cd

Osim tartufa i filmskog festivala koji ovaj rajski, pitoreskni gradić na brdu, oživi kroz nekoliko ljetnih dana, posljednjih godina o Motovunu se puno dalje čuje i kroz kontinuirani rad Filipa Vrtarića, umjetničkog naziva FILIP MOTOVUNSKI.

Nakon što je stasao kroz motovunski hip-hop projekt PCP, preusmjerava stilsku profiliranost, te prve samostalne produkcijske radove izbacuje kroz jungle / d’n’b remixeve nekih domaćih, lako prepoznatljivih klasika, kao što su npr. Moja prva ljubav od Haustora ili Kad bi svi… Arsena Dedića, koji su instantno prihvaćeni i zaživjeli na plesnim podijima. Filip Motovunski se od tada do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a, ali i promotera koji potpisuje organizaciju clubbinga Drama, održavajući ga na području Istre i Kvarnera već niz godina u kontinuitetu.

Na prve nastupe poziva ga zagrebački Kingston Sound, a ubrzo dobija priliku predstaviti se i na masovnije posjećenim događanjima, poput npr. pulskih Seasplash ili Outlook festivala, gdje se od tada pojavljuje kao redovni gost. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a ovom prilikom najavljujemo prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u izdanju PDV-a, i formatu duplog CD-a. Podrazumijeva se da će biti dostupne i sve download i stream varijante.

Prvi CD sadrži izbor ponajboljih Filipovih autorskih radova, neke nove pjesme i pokoji remix, dok drugi CD sadrži mix sa čak 37 (!!!) pjesama i remixeva. Objavljivanje nove pjesme, ujedno i prvog singla za najavu albuma planirano je za polovicu travnja, dok će Ten Years Making Beats ugledati svijetlo dana početkom svibnja, a promotivna turneja odvijati će se u dominantnom omjeru kroz predfestivalska i festivalska događanja što nam slijede.

AUDIO: Obidayah (ft. Rahmanee & Hornsman Coyote)