4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Dva zlata za ICTUS u Slavonskom Brodu

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Proteklog vikenda održan je 19. Karate turnir mladeži Brod 2019., na kojemu je nastupilo preko 200 natjecatelja iz ukupno 10 klubova, među kojima je nastupilo i 8 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci, koji su tom prilikom osvojili ukupno 10 odličja i to 2 zlatna, 2 srebrna i 6 brončana odličja.

Nastupima u dvije kategorije u borbama pojedinačno Leon Udarović je u kategoriji mlađih kadeta do 57 kilograma osvojio brončano odličje, dok je nastupima u kategoriji preko 57 kg osvojio zlatno odličje.

Nadalje, Toni Keser, koji je također nastupio u dvije kategorije u borbama pojedinačno, osvojio je u kategoriji učenika brončano odličje, kao i u u kategoriji mlađih kadeta. Kata tim u sastavu Elena Marunček, Ana Matković i Marija Cindrić u kategoriji mlađih kadetkinja osvojio je zlatno odličje, dok je Elena Marunček pored navedenog nastupila u dvije kategorije u katama pojedinačno kojom prilikom je osvojila brončano odličje u kategoriji učenica kao i brončano odličje u kategoriji mlađih kadetkinja. Također, Antea Kraljević je svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila brončano odličje.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta Franjo Križanac osvojio je srebrno odličje, dok je Dominik Briševac nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika osvojio brončano odličje.

Natjecatelji Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci na navedenom su turniru nastupili pod vodstvom trenera Živka Kalanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno