2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Ed Sheeranov hit Perfect i u izvedbi 2CELLOS!

Više od autora

- vl promo-2CELLOS su danas 23. veljače objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma ‘Score’, već za skroz novu koja će svoje mjesto naći na novom albumu.

Ovoga puta su odabrali ‘Perfect’ Eda Sheerana. ‘Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli ‘Perfect’ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.’, poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objave  nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi!

Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Inače spot 2CELLOS ‘Game Of Thrones, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.

Pripremite se za 2CELLOS koncerte uz aktualni album ‘Score’.

2CELLOS koncerti: 16. ožujka – Split, 23. ožujka – Zagreb.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno