Od petka 11. listopada remasterirano, dvostruko LP izdanje “Slušaj mater” je u službenoj prodaji! Tom prilikom, Edo Maajka potpisivao je vinil i s najvjernijim fanovima družio se u Rockmarku…
Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke “Slušaj mater” kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta predstavljeno je dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama. 21 track koliko ih je bilo na originalnom CD-u sada se nalaze na dvije 180-gramske ploče.
Edo Maajka, Rockmark 11.10.2019. | Foto: Vedran Metelko
„Potresan album svojom lirskom i glazbenom strukturom i danas je među najboljim što smo čuli od rapa i hip-hopa, a  kasnijom karijerom Edo Maajka potvrdio je sve “točne navode” s početka karijere. Reizdanje albuma “Slušaj mater” na dva 180-gramska vinila stoga je podsjetnik na početak čovjeka koji je i danas među najboljima… Osnovna prednost i pogonsko gorivo vrhunskog albuma „Slušaj mater” bili su strast, emocije i miris stvarnog života. Naime, dok se za neke autore sve više može reći da izmišljaju toplu vodu i povećalom traže važne teme, Edo samo nefrizirano isporučuje priče o potresnoj bosanskoj ratnoj stvarnosti…“ – samo je kratak dio recenzije Hrvoje Horvata.
Edo Maajka, Rockmark 11.10.2019. | Foto: Vedran Metelko
Svoj primjerak dvostrukog vinila „Slušaj mater“ po cijeni od 179 kuna možete kupiti u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenu mallu ili online putem Menartovog web shopa.