25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Ekipa Halo Hale pobjednik jednodnevnog malonogometnog turnira na Lapovcima

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U organizaciji MNK Vinkovci danas je na Lapovcima održan malonogometni turnir donatorskog karaktera koji je okupio 9 ekipa. Turnir je protekao u prijateljskom ozračju baš onako kako je organizator i priželjkivao. Odaziv je bio dobar, prijatelji i igrači kluba cijeli dan su mogli uživati u futsalu, grahu i piću.

Treće mjesto osvojila je ekipa NK Hrvatski Sokol, a u finalu turnira suočile su se dvije ekipe koje sačinjavaju igrači MNK Vinkovaca, ekipa Halo Hale i Autoservis Ležaić. Pobjeda od 1:0 otišla je na stranu mlađih i danas poletnijih (Halo Hale), a najiskusnija ekipa na turniru morala se zadovoljiti s osvojenim drugim mjestom.

„Naravno da je na ovakvom turniru pobjednik manje važan, ali ipak drago mi je što je moja ekipa došla do prvog mjesta, a ekipi Autoservis Ležaić preostaje godinu dana treninga da pokušaju pobijediti našu momčad. Zahvalio bih se svima koji su došli i nastupili, a nadam se kako će Cibalia današnji dan zaključiti s 3 domaća boda”, izjavio je predvodnik pobjedničke momčadi Miron Veselčić.

Dobra vijest za MNK Vinkovci je i povratak mladog Karla Morovičanina u klub koji je nakon kratko izbivanja odlučio u sljedećoj sezoni braniti boje ovog vinkovačkog malonogometnog kluba. „Sigurno je da će Karlo biti veliko pojačanje kako u seniorskom tako i u juniorskom uzrastu u kojem ove godine naša ekipa želi uhvatiti državnu završnicu nakon nekoliko godina izbivanja”, poručili su iz MNK Vinkovci. Odrađeni turnir svojevrstan je i početak priprema za novu malonogometnu sezonu koja bi trebala početi krajem rujna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno