Športsko-ribolovno društvo “Crvenperka“ iz Jarmine proteklu je subotu organiziralo već tradicionalno natjecanje u spremanju fiša na ribnjaku. Fišijada je ove godine okupila 17 natjecatelja, a uz onu natjecateljsku notu, svi sudionici su se dobro zabavili.

Tomin ribnjak u Jarmini i ove je godine bio središte kuhanja fiša u kojemu su mnogi odlučili pokazati svoj kulinarski talent. Razočarali svakako nisu, no samo je jedan proglašen najboljim. Osma po redu godina održavanja ovog događaja okupila je 17 natjecatelja, a osim sudionika iz cijele naše županije, u Jarminu je stiglo njih nekoliko i iz Osječko-baranjske županije.

Najbolja ekipa u kuhanju fiša tako je bila ekipa “Pajdaši” iz Jarmine sa osvojenih 107 bodova, drugo mjesto pripalo je Grgi Brkić iz Ivankova sa 102 boda, dok su treći s osvojenim 101 bodom bili “Sočna Mrena” iz Rokovaca.

Organizatori su, ističu, vrlo zadovoljni odazivom i ovogodišnjim natjecanjem koje je okupilo nešto više natjecatelja nego prošle godine, no nadaju se kako će iduća fišijada biti još više posjećena.