21 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Ekskluzivnom koncertnom promocijom riječki The Siids oduševili publiku

Više od autora

- vl promo-


Riječki The Siids su u četvrtak 3. svibnja, na koncertnoj promociji u zagrebačkom klubu Vinyl ekskluzivno predstavili završni dio svoje utopističke audio-vizualne trilogije.

‘Giving Myself To You’ treći je njihov singl, govori o stanju kada istinski odnos s nekom osobom ‘briše’ sve ono što se nalazi oko njih dvoje. Kao i u dosadašnjim videospotovima, temu su vrlo vjerno pretočili u zvuk i sliku!

Nakon premijernog prikazivanja najnovijeg videospota, The Siids su se okupljenima predstavili ekskluzivnim, intimnim koncertom. Koncert i atmosferu zapravo se najbolje može dočarati upravo temom promoviranog novog singla – istinski odnos publike i ovog dua na trenutke je ‘brisao’ sve ono što se nalazilo između.

U malom intimnom prostoru kluba Vinyl, izvrsnim nastupom, snagom i profesionalnošću The Siids ostavljaju dojam kao da su na velikoj pozornici, a kombinacijom old-school i modernih elemenata otkrili su, čini se, onu čarobnu formulu kako da glazbom publiku odvedu na neko drugo mjesto.

Nakon ovog nastupa koji je iznimno blizu definiciji savršenstva, od ovog kreativnog dua svakako se još puno očekuje! The Siids je ime za koje će se još puno čuti.

Videospot za ‘Giving Myself To You’ danas je dostupan u virtualnom svijetu i cijela audio-vizualna trilogija može se pogledati na službenom YouTube kanalu dua The Siids.

Glazbeni duo The Siids su Stanislav Grdaković i Darko Terlević, a dugogodišnja suradnja s renomiranim vizualnim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audio-vizualnim projektom koji su započeli krajem 2017. godine.

Audio-vizualnom trilogijom, isprepletenom glazbeno-‘filmskom’ pričom i modernim zvukom prožetim indie i electro pop/rock elementima The Siids se upisuju kao hrvatski predstavnici glazbenih žanrova koje predvode Depeche Mode, Editors i The Kills.

S ‘Giving Myself To You’ trilogija završava – The Siids era započinje!


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno