12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Eva Brdar i Stiv Tomić ponos su svoga kluba i grada

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Za uspješne sportaše Judo kluba Vinkovci, Evu Brdar, zlatnu na Prvenstvu Hrvatske za kadete u kategoriji -44 kg (Zagreb, 3. 2. 2024.) i Stiva Tomića, brončanoga na Europskom kadetskom kupu u kategoriji -66 kg (Follonica, Italija, 10. – 11. 2. 2024.), danas je upriličen prijem u Gradu Vinkovcima.

Mlade judaše, njihovu trenericu Ivanu Kalinić i predsjednika Judo Kluba Vinkovci Mladena Karlića, primili su gradonačelnik Ivan Bosančić, njegov zamjenik Josip Romić i pročelnica za društvene djelatnosti Andrea Vinković.

Pohvalila bih oboje i stvarno sam ponosna na njih. Zahvalni smo gradonačelniku što nas je primio kako bismo ga upoznali s uspjesima naših mladih nada, Eva je mlađa kadetkinja, Stiv je kadet. Najavili smo i njihove daljnje nastupe, a puno dobrih rezultata očekujemo i od Eve i od Stiva, koji su oboje trenutno u kadetskoj reprezentaciji”, istaknula je Ivana Kalinić.

Velika je čast primiti ovako talentirane sportaše koji u kontinuitetu ostvaruju zapažene rezultate, istaknuo je danas zamjenik gradonačelnika Josip Romić.


Foto: Grad Vinkovci

Promovirajući svoj klub oni na najbolji način promoviraju i naš grad i želio bih čestitati svim članovima Judo kluba Vinkovci i njihovi trenerima na upornosti, odricanju i svemu što daju kako bi njihovi sportaši imali što bolje rezultate. Želim im još puno uspjeha, puno odličja i da na najbolji način promoviraju svoj klub i grad”, kazao je Josip Romić.

Stiv Tomić judo trenira jedanaest godina, a Eva Brdar nešto više od tri. Treninzi i pripreme zahtijevni su, a na svakom natjecanju daje se sve od sebe, rekla nam je Eva.

Na kadetskom državnom prvenstvu bile su teške borbe, ali sam uspjela dogurati do prvoga mjesta. Konkurencija je bila velika, bila je jedna cura s kojom sam se i prije borila i uvijek sam izgubila, a sada sam na kraju pobijedila“, istaknula je Eva.

Kao i njihovoj trenerici, i Evi i Stivu čast je što ih je primio gradonačelnik i čestitao im na postignutim uspjesima. Sretni su zbog toga, kažu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno