2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Evangeline Lilly i Adam Scott u novoj Netflixovoj horor komediji

Više od autora

- vl promo-f_evangeline-lilly_adam-scott_little-evil_ST

U naslovu spomenuti par priključio se glumačkoj postavi Netflixove komedije ‘Little Evil’ scenariste i redatelja Elia Craiga. Ostatak glumačke postave za sada čine Owen Atlas, Bridget Everett, Clancy Brown, Donald Faison, Chris D’Elia, Brad Williams, Marcus Terrell Smith i Tyler Labine. Film prati bračni par Garya (Scott) i Samanthu (Lilly) koji otkrivaju da je njihov šestogodišnji sin Antikrist. Producenti su Scott Stuber iz kompanije Bluegrass Films, te Dylan Clark i Jason Michael Berman iz kompanije Mandalay Pictures. Nicholas Nesbitt i Mark Moran su izvršni producenti. Netflix je objavljivanje filma najavio za narednu godinu.

Scott je trenutno dio produkcije HBO serije ‘Big Little Lies’, a od 19. rujna možemo ga se gledati u romantičnoj komediji-drami ‘My Blind Brother’. Također je i jedan od producenata drame ‘Other People’ u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje Molly Shannon, a koja se trenutno prikazuje u svjetskim kino dvoranama i posredstvom VOD-a. Lilly je svoju posljednju ulogu imala u Marvelovom ostvarenju ‘Ant-Man’ kao Hope van Dyne, a očekuje se njen povratak u ‘Ant-Man And The Wasp’. Publici je poznata po TV seriji ‘Lost’, te kao Tauriel iz blockbuster ostvarenja ‘Hobit: Smaugova pustoš i Hobit: Bitka pet vojski. Bridget Everett poznata je po ulozi u ostvarenju Trainwreck.

Kompanija Bluegrass Films nedavno je objavila akcijsku komediju ‘Tajna služba’ (Central Intelligence, 2016.), u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Dwayne Johnson i Kevin Hart. Do sada je ostvarila zaradu od 215 milijuna dolara širom svijeta. Idući film kojeg će na tržište izbaciti Bluegrass Films jeste ‘Patriots Day’ sa Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi. ‘Patriots Day’ u oficijelnu kino distribuciju kreće tijekom prosinca. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno