34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Fantastično Mowglijevo upoznavanje s udavom Kaa

Više od autora

- vl promo-

f_knjiga-o-dzungli_upoznavanje-s-kaa

Disney je 1967. godine napravio najpoznatiju adaptaciju ove knjige, istoimeni animirani film KNJIGA O DŽUNGLI kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Ova nova verzija slijedi original iz 1967.

‘Knjiga o džungli’ pobliže će se držati originalnog materijala, odnosno imat će mračnije tonove koje nismo dosada vidjeli u Disneyjevim ekranizacijama. Istraživat će pitanja života i smrti te će vjernije prikazati ponašanje životinja, a sve to u 3D-u.

Nova ekranizacija ‘Knjige o džungli’, voljenog romana Rudyarda Kiplinga, redatelja Jona Favreaua, najavljena je kao film koji će se u velikoj mjeri oslanjati na CGI u kreiranju magičnog svijeta obožavane priče o Mowgliju. Koliko su u tome uspjeli, pogledajte u novom traileru.

Lupita Nyong’o nas uvodi u novi video isječak u kojem se Scarlett Johansson kao udav Kaa po prvi puta susreće s Mowglijem i priča mu o njegovom dolasku u džunglu. Video isječak je svojevrsni IMAX trailer koji uspjeva pokazati neke od impresivnijih kadrova filma.

Zapanjujuća realna animacija prezentirana je već prošle godine u prvim objavljenim kadrovima, a izvanrednoj izvedbi pomaže i oskarovska glumačka ekipa koja je posudila svoje glasove nekim od najomiljenijih dječjih likova.

Priču o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti predvodi dječak Mowgli kojeg glumi 10-godišnji Neel Sethi, a glasove glavnim likovima u filmu posudili su Scarlett Johansson (Kaa), Bill Murray (Baloo), Idris Elba (Shere Khan), Ben Kingsley (Bagheera), Lupita Nyong’o (Raksha), Giancarlo Esposito (Akela) i Christopher Walken (King Louie).

Disneyjeva ‘Knjiga o džungli’ u domaća kina stiže 14. travnja.

Izvor: mojtv

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno