Film “General”, redatelja Antuna Vrdoljaka, je u nešto više od dva tjedna kino distribucije u kinima pogledalo preko 50.000 gledatelja!

Interes publike ne jenjava, “Generala” domaća ga publika rado gleda i puni kino dvorane, što je vidljivo po rezultatima gledanosti ali i brojnim reakcijama na društvenim mrežama i forumima.

Napeta radnja, emotivne scene, kvalitetna produkcija plus snažna glumačka postava dobitna su kombinacija za pune kino dvorane.

U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. “General” je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

“General” redovno igra u svim kinima diljem Hrvatske, a svoje kino ulaznice možete nabaviti na blagajnama kina, putem  iCineStar aplikacije ili online klikom na link.