21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Frenkie, Kontra i Indigo za drugi singl odabrali pjesmu Motaj kablove

Više od autora

- vl promo-


Uspješna FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s hvaljenog albuma ‘Egzil’ predstavljaju pjesmu zarazne melodije i oštre bas linije – ‘Motaj kablove’, dostupne hrvatskoj i regionalnoj publici putem digitalnih platformi.

Pjesma ‘Motaj kablove’ također je snimljena za vrijeme njihovog studijskog boravka u Tokiju, za njenu produkciju zaslužan je sve zamjećeniji i hvaljeni mladi producent Indigo, dok se za mix pobrinuo Ryu Kawashima.

Za pjesmu je ranije predstavljen i prateći video, snimljen za vrijeme njihovog nastupa u Domu Mladih, u Sarajevu. Upravo su tim koncertom momci započeli regionalnu ‘Egzil’ koncertnu turneju, u sklopu koje su do sada nastupili i u Tuzli i Odžaku, dok će tijekom ožujka novi album uživo predstaviti u Ljubljani (23. ožujka) te dan kasnije, 24. ožujka u Brčkom.

Album ‘Egzil’ svjetlo dana ugledao je u prosincu prošle godine i čak mjesec dana bio je na #1 najslušanijih albuma u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini na Google Play digitalnom glazbenom servisu. Prateći videospot najavnog singla ‘Đe će ko’, u međuvremenu je prešao milijun pregleda na njihovom YouTube/VEVO kanalu.

Pjesma ‘Motaj kablove’ hrvatskoj je publici do sada digitalno bila dostupna u sklopu aktualnog albuma ‘Egzil’, a zanimljivo je kako se u Hrvatskoj našla na #13 Deezer Top 20 najslušanijih pjesama tijekom prosinca.

‘Motaj kablove’ novi je singl s albuma, a dostupan je u radijskom eteru te putem digitalnih servisa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno