“Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje pjesme.” – Frenkie, Kontra, Indigo
Frenkie, Kontra i Indigo za kraj su godine objavili njihovo treće studijsko izdanje! Nakon što su predstavili odlično prihvaćene pjesme “Mosh Pit” i “Naša noć”, nezaustavljivi regionalni hip-hop trio u potpunosti nam donosi album naziva „20/20“. Hrvatska publika izdanje može slušati u radijskom eteru, na digitalnim glazbenim platformama, a dostupno je i u fizičkom obliku – na CD-u i vinilu.
“Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje pjesme. Iskreno – jedva čekamo čuti vaše reakcije!”, riječi su kojima su Frenkie, Kontra & Indigo opisali ovo novo izdanje.
Snimljen u Red Bull studiju u Los Angelesu, album kombinira osnovne elemente rap-a s modernim zvukom produkcije. Novih 12 pjesama slikovito prikazuju njihove dojmove pod kalifornijskim suncem, ali i noćnim svjetlima američkog velegrada, što i sami potvrđuju: „Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših tekstova, našeg slenga i jezika s američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli.“
Publika je s upoznavanjem albuma mogla započeti prvim singlom “Mosh Pit“, čija moćna i dinamična energija savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slanga s prepoznatljivim američkim beatom, a to je upravo ono što krasi novo izdanje ove kreativne trojke. Za pjesmu „Mosh Pit“ predstavljen je i videospot, koji je također nastao u Los Angelesu.

Nakon najavnog singla, momci su nas s albumom upoznali i kroz pjesmu “Naša noć”, za koju je također predstavljen izvrstan video, snimljen dijelom u Los Angelesu, a dijelom u Las Vegasu.

Novi album stiže nam točno dvije godine nakon albuma “Egzil”, koji su FKI snimili 2017. u Tokiju te nešto više od tri godina nakon albuma “Putanja” iz 2016., koji je snimljen u Berlinu, a kojim su momci započeli ovaj iznimno hvaljeni zajednički regionalni hip-hop projekt.
“20/20” izdanje dostupno je putem digitalnih glazbenih platformi, te u prodaji – uz standardnu verziju CD-a, predstavljeno je i kolekcionarsko vinilno izdanje albuma. 
Popis pjesama “20/20”:
 1. Arrival
 2. Domina
 3. Monopol
 4. 20/20
 5. Mosh Pit
 6. Zašto
 7. Koga briga ft. Katarza
 8. Naša noć
 9. Nikad Prosjek
 10. Pritisak
 11. Niđeoko
 12. Legacy