Nakon što su svojim albumom “Egzil” osvojili publiku, FMJam trio predstavlja remix jedne od najzapaženijih pjesama s albuma. Pjesma Tupakamaru tako je dobila osvježenje koje poziva na višestruko slušanje. 

Pjesma “Tupakamaru”, čiji je spot predstavljen u svibnju prošle godine, dobila je svoje osvježenje u obliku remixa pod nazivom “Bass Iz Passata” na kojem je radio Indigo – jedan od članova trojca. Ova verzija oslonila se na stih u kojem trojica repera poručuju “Bas iz Passata, čuvam đale za brata, osveta i kamata, samo čujem ratata”, a tim stihom pozivaju sve na dobar klupski provod.

Singl “Tupakamaru” predstavlja posvetu legendarnom 2Pac-u, što se krije iza igre riječi u samom nazivu. Dio je albuma “Egzil” predstavljenog u prosincu 2017. godine, na kojem su Frenkie, Kontra i Indigo intenzivno radili godinu dana unazad. Cijeli kreativni proces i snimanje odvijali su se u Japanu, u Red Bull studiju.

Ovaj singl zavrijedio je veliku pažnju hip-hop publike, a osim njega se s istog albuma istaknuo singl “Đe će ‘ko”, te pjesme “Teorija zavjese”, kao i “Sad bi htjela” – pjesma koja pokazuje emotivniju stranu članova trojca. Album je odlično prihvaćen od strane publike, kao i od kritičara. Album je publici dostupan za digitalno preslušavanje, kao i na fizičkom izdanju CD + vinil.