9 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Frenkie, Kontra i Indigo za Universal Music najavljuju prvi zajednički album!

Više od autora

- vl promo-

m_frenkie-contra-indigo_putanja_ST

Točno dva mjeseca prošlo je od tajnovitog boravka u Berlinu gdje je ovaj trojac marljivo radio na novom materijalu. Otkako su ugledali prve fotografije na društvenim mrežama, publika nestrpljivo čeka da čuje što su to Frenkie, Kontra i Indigo pripremili u prelijepom berlinskom Red Bull studiju. E, tom čekanju je konačno došao kraj! Sada je službeno najavljeno da uskoro izlazi njihov prvi zajednički album .

Poznato je da FM Jam trojac već godinama surađuje na koncertima i pjesmama, ali ovo je prvi put da su se okupili oko zajedničkog projekta. ‘Putanja’, kako je ime ovog LP-a, sadrži Indigovu produkciju te Frenkijeve i Kontrine prepoznatljive britke i oštre tekstove. Svi oni koji su slavili ‘Gdje god su moji’ i ‘Uz zvuk sirene’ mogu se radovati novim bombastičnim trakama i novom vrhunskom repu!

Jedini gosti na ‘Putanji’ su Shtuka te srbijanska legenda Juice, čiji govor krasi sam kraj albuma. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić , koji je objektivom foto-aparata zabilježio cijeli boravak u Berlinu, te jedan od najboljih njemačkih dizajnera – Adopekid iz Hamburga!

Druga velika vijest vezana za ovaj album je i ime izdavača. Naime, Frenkie, Kontra i Indigo ‘Putanju’ izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music. Podrška ove diskografske kuće potvrđuje samo da se iza ‘Putanje’ krije vrhunski materijal koji će biti dostupan i za digitalne prednarudžbe početkom sedmog mjeseca.

Sam datum izlaska albuma je 9. rujna 2016 . U međuvremenu fanove očekuju brojni singlovi, videospotovi te kratki ‘making of’ dokumentarac koji će nas lagano uvesti u ‘Putanju’. Budite u pripravnosti!

VIDEO: CITY PUB

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno