19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Garage Rockin’ Craze! u kinu Grič te u Vintage Industrial Baru

Više od autora

- vl promo-

The Minnesota Voodoo Men
The Minnesota Voodoo Men

Sutra u četvrtak 2. ožujka Vintage Idustrial predstavlja ‘Garage Rockin’ Craze!’ koncertno večer povodom prikazivanja istoimenog, dokumntarnog filma. Projekcija dokumentarca o japanskoj garage sceni održat će se u petak 3. ožujka te u subotu 4. ožujka u kinu Grič.

The Minnesota Voodoo Men, japanska garage rock atrakcija iz Tachikawe, ponovno će svratiti u Zagreb u sklopu mini turneje na kojoj promoviraju dokumentarni film ‘Garage Rockin’ Craze’ o neobičnoj i divljoj undeground garažnoj sceni u Japanu.

Erotic Biljan & His Heretics
Erotic Biljan & His Heretics

Redatelj filma je Kanađanin hrvatskih korijena Mario Ćuzić, koji u Japanu živi već 18 godina, a dokumentarac prati najluđe bendove koje je odabrao Daddy-O-Nov, kum garažne scene u Japanu. Autor je tijekom pet godina intervjuirao sve ključne aktere scene i stonine snimljenih sati koncerata pretvorio u devedeset minuta čistog rock and roll ludila.

U Vintage Industrial 2. ožujka, nastupit će uz Voodoo Men nastupiti i naši garažnjaci Erotic Biljan and His Heretics, te ovdašnji rockabilly prvoborci B and the Bops. Kao posebna atrakcija, za puštanje glazbe zadužen će biti Daddy-O-Nov glavom, te DJ Go From Tokyo!

Koncertna večer počet će u 21 sat, vrata kluba otvaraju se u 20 sati. Cijena ulaznice 35 kn, na dan 45 kn. Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti u Dirty Old shopu, Kavezu i Vintageu.

Kupci ulaznica za koncert imaju besplatan ulaz na projekciju filma u kinu Grič.

Facebook event

THE MINNESOTA VOODOO MEN: DON’T COME AROUND [2015]

EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS: THE DEVIL STOLE MY RECORDS [2016]

B AND THE BOPS: ICE COLD BABY [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno