18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Gastroturistički brend: 14. Zlatna jabuka

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Prestižno kuharsko natjecanje “Zlatna jabuka”, održava se 19. i 20. travnja u dvorani “Barun Trenk” u Vinkovcima. U organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije 14. put okupit će se velik broj slastičara i kuhara iz najeminentnijih hrvatskih restorana i hotela, koji će se boriti za glavnu nagradu – Kristalnu kuhaču.

U četvrtak, 19. travnja, prvog dana natjecanja gosti će imati priliku odati počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, zapalivši svijeće ispred njegova spomen obilježja u Vinkovcima. Nakon toga gosti će obići Muzej likovnih umjetnosti i Muzej grada Vinkovaca. Obilazak grada završit će šetnjom do Oriona. Goste će primiti i gradonačelnik Ivan Bosančić te župan Božo Galić. Na središnjem trgu u Vinkovcima tih dana bit će postavljen i gastro šator gdje će se moći kušati jela pripremljena od članova Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije. Cijelo druženje bit će upotpunjeno i tamburašima.

Ovogodišnja “Zlatna jabuka” posebna je i po tome što se ujedno obilježava 15. godina od osnutka Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije te otvaranje 22. Sajma zdravlja u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno