14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Geby: Napokon solo singl

Više od autora

- vl promo-m_geby_zaboravi-na-sve_solo-singl_STZagrebačka pjevačica Geby predstavlja svoj prvi samostalni singl – pjesmu ‘Zaboravi na sve’. Geby je široj javnosti poznata po duetu ‘Malena’, koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju. Surađivala je s brojnim sastavima – s Vikend-revolucijom je objavila album ‘Legato pop’, s Radio Aktivom singl ‘Ovo nije san’, trenutno je članica benda Brain Holidays, a kao prateći vokal je nastupala s Flyerom, Psihomodo Popom (Napalm djevice), Markizom, Divljim jagodama, Željkom Bebekom, SHB-om, One Dreadom i Teriyakiem.

Singl ‘Zaboravi na sve’ su napisali Hrvoje Medanić i Tomsilav Čubek iz grupe Gretta, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta na pjesmi ‘Malena’, a za glazbenu produkciju je zaslužan Srđan Sekulović Skansi iz NLO studija.

Svirali i pjevali u ‘Zaboravi na sve’ su Geby kao glavni vokal, prateće je otpjevala Petra Kožar, gitare su svirali Tomislav Čubek i Hrvoje Medanić, kontrabas je svirao Toma Vlčev, bubanj Željko Kožar, sax Marko Rušnov i trubu Kristijan Jurčić.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 10. listopada u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno