20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Geostorm oluja koja će pokoriti cijeli svijet

Više od autora

- vl promo-


Nakon niza prirodnih katastrofa koje su zaprijetile našem planetu, svjetski vođe okupili su se kako bi stvorili mrežu satelita za kontrolu globalne klime i sigurnost ljudi. Međutim, nešto je pošlo po zlu – sustav izgrađen kako bi zaštitio Zemlju, sada ga napada. Dva brata će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore Geostorm – oluju epskih razmjera koja će u par sati izbrisati sve i svakoga na Zemlji.

Producent i scenarist filma ‘Dan nezavisnosti’, Dean Devlin, donosi nam ovaj akcijski, znanstveno fantastični triler globalne katastrofe s Gerardom Butlerom, Abbie Cornish, dobitnikom nagrade Oscar Edom Harrisom, Jimom Sturgessom i Andyjem Garciom u glavnim ulogama.

Butler glumi Jakea, znanstvenika koji zajedno sa svojim bratom Maxom, kojeg glumi Sturgess, mora riješiti problem koji stvaraju sateliti stvoreni da štite Zemlju. Cornish je u ulozi  tajne agentice, Garcia je Predsjednik, a Harris Ministar vanjskih poslova.

‘Geostorm’, u distribuciji Blitza, u domaćim se kinima prikazuje od 19. listopada i to u najboljim formatima IMAX 3D i 4DX.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno