1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

God Is An Astronaut po treći put u Hrvatskoj

Više od autora

- vl promo-m_god-is-an-astronaut_koncert-mochvara-srpanj_IS

Poznato je da neki izvođači razviju poseban odnos s našom publikom. Nekima je potrebno kraće, nekima dulje vrijeme, a ogromna većina nikada niti ne uspije u tome. Sigurno je da su GOD IS AN ASTRONAUT primjer izvođača koji su nakon samo dva koncerta u Hrvatskoj zaslužili svoj status neospornih miljenika domaćih poklonika kvalitetne glazbe. Stoga nimalo ne čudi da su oni odlučili uzvratiti ljubav još jednim posjetom Hrvatskoj, ovaj put 15. srpnja u zagrebačkom klubu Močvara! Promocija još uvijek atualnog albuma Helios/Erebus bila je predobra prilika da bi se propustilo omogućiti ovim kultnim Ircima da predstave svoju magičnu glazbu.

Već niz godina God Is An Astronaut zasluženo uživaju u reputaciji jednog od najboljih post rock bendova svih vremena čije se ime izgovara uz bok velikanima poput Sigur Ros, Mogwai ili Explosion In The Sky. Ali zbog njihovog konstantnog eksperimentiranja i inovacija, njihova glazba privlači širok krug publike, od rocka preko ambijentalne pa do elektronske glazbe. Svi oni i dalje bivaju opčinjeni glazbenom magijom koju isporučuju ovi veličanstveni umjetnici potvrđujući tako njezinu jedinstvenost.

A s obzirom da je poznato da svu ljepotu i dinamiku svoje glazbe najbolje dočaravaju na koncertnim nastupima, zasigurno nas očekuje vanserijsko iskustvo u kojem ćemo uživati u snazi njihovih moćnih pjesama te svjedočiti daljnjem učvršćivanju povezanosti između publike i glazbenih genijalaca God Is An Astronaut.

Upad u pretprodaji: 85 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 100 kn.

VIDEO: Centralia

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno