16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Gradonačelnik posjetio Šareni boravak

Više od autora

- vl promo-

Vinkovački List
Vinkovački List
info@novosti.hr

Šareni boravak je kreativno-edukativna dječja udruga koja brine o djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. U boravak dolaze djeca prije ili poslije nastave gdje se organizirano druže, uče, stječu nova iskustva i znanja, igraju i relaksiraju. Dnevni boravak za školsku djecu nudi rješenje onim roditeljima školaraca koji radi svojih obaveza trebaju kvalitetnu opciju čuvanja svoje školske djece. Udruga postoji već godinu dana, a vrijeme koje djeca provode u boravku ispunjeno je različitim aktivnostima u kojima im se pruža i stručna pomoć.

Ovim konceptom Šarenog boravka zadovoljan je i gradonačelnik Ivan Bosančić koji je prvi puta posjetio udrugu. ”Udruga radi jednu lijepu stvar sa djecom jer imaju priliku negdje napisati zadaću i provesti vrijeme kada su roditelji na poslu, a oni u tom trenutku nemaju nastavu. Želja nam je da dođe više djece s obzirom da ima još prostora, a mi kao Grad podržavamo ovaj koncept jer je ovo dobar vid rada s djecom. Ovo je dobra priča i ovakve priče uvijek treba podržati”, rekao je gradonačelnik.


Lidija Ratkić, predsjednica Udruge, rekla je kako je ova inicijativa nastala iz potrebe da se gradu omogući jedno mjesto gdje će zaposleni roditelji moći svoju djecu zbrinuti dok su oni na poslu. Mjesta još ima, a predsjednica i voditeljica iskoristila je priliku i pozvala sve roditelje da, ukoliko se nađu u sličnoj situaciji, dovedu svoju djecu koja će, zajedno sa drugom djecom, učiti i kvalitetno provoditi vrijeme.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno