12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Gradonačelnik pozvao Vinkovčane na nedjeljne izbore

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Vinkovčani će u nedjelju birati članove vijeća Mjesnih odbora. Njihova dužnost je biti produžena ruka svojih susjeda zastupajući interese kvarta u kojem stanuju.

U duhu demokratske prakse, gradonačelnik Ivan Bosančić na svom je Facebooku pozvao sugrađane da u nedjelju tijekom dana svrate do birališta i daju povjerenje onima za koje vjeruju da će ozbiljno i odgovorno kreirati razvoj svog mjesnog odbora i usmjeravati potrebe prema gradskoj upravi.

Drage naše sugrađanke i sugrađani,

pred nama su još jedni Izbori za vijeća mjesnih odbora koji su jedinstvena prigoda da kao građani koji žele najbolje svom gradu, svojoj četvrti i budućim generacijama koje će u njima živjeti, izaberete one koji će raditi na dobrobit cijele zajednice.


Nedjelja 7. svibnja dan je kada vi birate vaše susjede, poznanike i prijatelje i kada imate priliku direktno sudjelovati u kreiranju prioriteta i donošenju važnih odluka vezanih uz vaše mjesne odbore jer upravo će oni biti vaš glas i produžena ruka u gradskoj upravi.

Vi ste naša snaga i motivacija da u svakom trenutku radimo najbolje za naš grad, a kako bi zajedno pridonijeli čuvanju i poštivanju hrvatskih demokratskih vrijednosti potrebno je učiniti i taj jedan mali korak, izaći na Izbore za vijeća mjesnih odbora i dati svoje povjerenje onima koje poštujete i kojima vjerujete”, poručio je.

Ovo je možda mali korak za pojedinca, ali dovoljno velik za svaku Vinkovčanku i Vinkovčanina koji voli naselje koje je izabrao za svoj dom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno