11 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Grupa Leone singlom Kako da zaboravimo najavljuju prvog prvi autorskog albuma

Više od autora

- vl promo-“Na putu bez cilja stojimo, novog se jutra bojimo i kako da zaboravimo sva mjesta koja vidjeli smo i kako da zaboravimo sve riječi koje čuli smo.”

Pop-rock skladba koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak. Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koje su se pretvorile u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost.

“Pogledaj prošlost i razmisli da li smo stvarno odrasli, lomi nas vjetar olujni, al’ život je jači – pobjeđuje.”

Formalno okruženje u video spotu uspijeva prenijeti stroge emocije u kojima se često nađu svi koji su barem jednom napravili važan životni korak. Glumac zatvoren u svoje misli pokušava odgonetnuti svoje osjećaje i zbog njih se odlučuje na pravi i posljednji čin.

Glazbu potpisuje Teddy Lion, tekst Irena Biškupović, a aranžman Davor Franjić.

Grupa Leone nedavno je izbacila singl “Pitaj se” koji je pokupio dobre reakcije publike. Osnovani 1999. godine u Poreču, nakon 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection te pet objavljenih  CD-a, krajem 2015. godine odlučili su se okrenuti autorskoj glazbi.

Do sada su izbacili mnoštvo singlova među kojima su najpoznatiji ‘Skriveno srce’ i ‘Povedi me na put do neba’, a ‘Kako da zaboravimo’ najavni je singl njihovog prvog autorskog CD-a!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno