Gustafi večeras u Tvornici promoviraju i spot za novi singl ‘U mojoj glavi’

0
1095

m_gustafi_u-mojoj-glavi_singl_koncert_IS

Legendarni istrijani ne miruju – nakon izvrsnih najavnih singlova ‘Hiti se na mene’, ‘THC balun (Cumbia Istriana)’ i ‘Za ljubav se ne moli’, EP-a ‘Maneštra Vol. 1’ te hvaljenog studijskog albuma ‘Maneštra’, GUSTAFI večeras nastupaju u zagrebačkoj Tvornici kulture te predstavljaju singl i videospot U mojoj glavi. Autor pjesme i frontmen Gustafa, Edi Maružin, o pjesmi kaže: ‘U mojoj glavi“ je ozbiljan neo blues, koji se može slušati bilo gdje u svijetu. Žestoke akustične i električne gitare paraju glazbenom pozadinom, opisujući promjene u glavi, kada sve brige i probleme zamjenjuje praznina i potpuno opuštanje (…u mojoj glavi sad je za sve lažno, u mojoj glavi sada je sve prazno). Zen Blues.’.

m_gustafi_u-mojoj-glavi_singl_koncertSingl ‘U mojoj glavi’ je snimljen u bendovskom studiju u Maružinima, snimio ga je Edi Maružin, glazbena produkcija je djelo dugogodišnjeg prijatelja benda i praktički člana, Edija Cukerića, miks je radio Tomaž Maras Mot u studiju RSL u Novom Mestu, za dizajn naslovnice je zaslužan Ang Maružin, a redatelj spota je John Kardum.

Podsjetimo, večeras u zagrebačkom klubu “Tvornica kulture” Gustafi promoviraju album ‘Maneštra’, a uz koncertnu premijeru pjesama s novog albuma, svirat će i presjek hitova svoje dugogodišnje, bogate karijere. Vrhunska glazba, pozitivna energija i zabava su zajamčeni! Prije Gustafa će nastupiti pulska punk-rock grupa SAŠA 21, koju predvodi Sale Veruda, gitarist kultnih Kud Idijota. Koncert počinje točno u 21 h, a cijena ulaznice je 70 kuna.

Grupa Gustafi nastala je krajem 1980. godine u malom istarskom gradiću Vodnjanu, a u 35 godina uspješne karijere su objavili jedanaest studijskih albuma, snimili brojne hitove i odsvirali više od 2500 koncerta, na kojima su svojom energijom osvojili publiku gdje god su se pojavili – od Istre i cijele regije, preko većine europskih zemalja, sve do afričke Zelenortske Republike i dalekog Brazila.