25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

HDZ: Više stotina okupljenih najavilo izbornu pobjedu

Više od autora

- vl promo-

Snaga, zajedništvo, izborna pobjeda i nastavak potvrđenoga rada na boljitku Hrvatske i u sljedećem mandatu na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem, poruka je s današnjega završnog predizbornog skupa Hrvatske demokratske zajednice u Vukovarsko-srijemskoj županiji pred parlamentarne izbore 17. travnja 2024.

Tu poruku uputili su kandidati na listi za V. izbornu jedinicu iz Vukovarsko-srijemske županije: Ivan Bosančić, Nikola Mažar, Josip Šarić i Petar Šimić, zajedno s više stotina članova i simpatizera koliko ih se iz cijele županije okupilo u Lovačkom domu Kunjevci kraj Vinkovaca.

Mislim da smo pogodili i s kampanjom i s listom, da smo sve posložili kako treba i da imamo značajnu pobjedu, istaknuo je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, predsjednik HDZ-a grada Vinkovaca i v.d. predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a.

Slika govori sve. Kada vidimo ovaj broj ljudi koji se danas ovdje okupio, kada vidimo nasmijana lica, zadovoljstvo i želju da se nastavi u ovom smjeru, tu jednu značajnu potporu naših članova i simpatizera, mislim da to čovjeka ne može ostaviti ravnodušnim. Osjeća se želja za pobjedom što znači da će u srijedu svi izaći na izbore i dati nam povjerenje kako bismo mogli raditi naredne četiri godine za cijelu našu županiju, za svakog stanovnika, za sve one projekte koje smo najavili, ali isto tako i biti snaga našoj Vladi i predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, koju će crpiti iz Vinkovaca, iz Vukovarsko-srijemske županije, iz naših temeljnih ogranaka i svakoga našega člana”, kazao je Ivan Bosančić.

Možemo biti sigurni dati povjerenje ljudima koji su se dokazali, a cijela ova predizborna kampanja pokazuje da to i jesmo, poručio je Petar Šimić, gospodarstvenik, vinkovački gradski vijećnik i član Predsjedništva HDZ-a.

U ovom prelijepom slavonskom ambijentu ovako puno ljudi, članica i članova Hrvatske demokratske zajednice, ali i puno simpatizera što me čini posebno sretnim, poruka je jasna: Izađite 17. travnja na izbore, dajmo Vladi HDZ-a, Vladi Andreja Plenkovića da nastavi kontinuitet odgovornog upravljanja hrvatskom državom. Prošli smo kroz sve izazove, puno nas izazova čeka, međutim, možemo biti sigurni dati povjerenje ljudima koji su se dokazali da nas mogu provesti kroz sve izazove”, istaknuo je Petar Šimić.Prvo se želim obratiti biračima Domovinskog pokreta, ljudima koje cijenimo i poštujemo kao domoljube, kao Hrvate, kao branitelje, i reći im: Nemojte glasovati za Domovinski pokret, to je glas za Zorana Milanovića. Glasujte za Hrvatsku demokratsku zajednicu, za svoje ljude, idemo slaviti pobjedu”, kratko i nedvosmisleno poručio je Josip Šarić, gradonačelnik grada Otoka i dopredsjednik ŽO HDZ VSŽ.

Pred nama su povijesni izbori koji odlučuju o budućnosti i smjeru Hrvatske, istaknuo je predsjednik GO HDZ Vukovar Nikola Mažar.

Hoće li ta budućnost biti stabilna i sigurna s nastavkom rasta gospodarstva, plaća i mirovina ili će biti ono što nude kršitelji Ustava, kršitelji zakona i svega onoga što smo godinama stvarali. Zato pozivam sve vas drage sugrađanke i sugrađani da, ne samo izađete na izbore 17. travnja, nego prije toga dobro razmislite, stavite na papir tko je što učinio i napravio, tko ima kakve rezultate i onda mudro, kako samo vi znate, donesete odluku. Ja vjerujem da će to biti podržavanje Hrvatske demokratske zajednice što pokazuje i ovaj ogroman skup danas i kao što se to vidjelo i svih ovih dana gdje god smo bili. Toliki entuzijazam, energija, zajedništvo, afinitet prema svemu onome što radimo, pokazuju da naša pobjeda ovdje nije upitna, ali ona mora biti snažna, mora biti jaka, mora biti takva da pomognemo i drugim dijelovima Hrvatske kako bi imali političku stabilnost i bili spremni za mirnu jesen i sve ono što nas čeka”, poručio je Nikola Mažar.

    

Ivan Bosančić večeras je, pred predizbornu šutnju koja počinje u ponoć, na svom Facebook profilu posebno pozvao sugrađane da mu daju potporu kako bi boje Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije predstavljao u Hrvatskom saboru.
Vjerujem kako sam svojim dosadašnjim radom dokazao koliko sam spreman boriti se za naše Vinkovce, za svaki novi projekt, za svaku novu priliku kojom ćemo naš grad učiniti još ljepšim mjestom za život. Zaokruživanjem broja 2. na listi broj 7 na izborima u srijedu, dajete mi povjerenje da se s istim žarom borim i zalažem za Vukovarsko-srijemsku županiju i cijelu našu Slavoniju“, poručio je Bosančić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno