Boa II, 17.11.2018. Boogaloo | Foto: Dino Ninković | Menart press

I dok je u petak Edo Maajka promovirao svoj novi album u Domu sportova, sutradan, u subotu 17. studenog je jedan dio publike uživao u koncertu Letu štuke u Tvornici kulture, dok je drugi dio u isto vrijeme bio na drugom kraju grada – točnije u klubu Boogaloo, gdje je kultna zagrebačka rock grupa, sada Boa II, predstavila novi istoimeni album.

Nakon dva sata svirke, Boa II je pokazala da i dalje ima svevremensku komponentu, ali i svježinu koju su unijeli novi članovi benda.

“Album “Boa II” sastoji se od starih pjesama koje su nanovo snimane u novom aranžmanu. Dolaskom Luke u bend stvorila se neka nova glazbena kemija i probe su umjesto dva trajale preko pet sati. Osjetili smo energiju koja je udahnula novi život u pjesme koje vam predstavljamo na ovom izdanju. Novi album, uz audio CD sadrži i DVD s nekoliko video spotova i kratkim dokumentarcem o snimanju samoga albuma!” – izjavio je Mladen Puljiz.

Ovo izdanje je objavljeno pod okriljem diskografske kuće Menart, a od ovog tjedna je u službenoj prodaji i kupiti ga možete u Menart multimedijalnoj knjižari, CD Shopovima (Aquarius, Dancing bear, Dallas i Croatia Records) te u Multimedijalnim knjižarama Znanja i Hoću knjigu.