I Vukovarsko-srijemska županija se uključila u humanitarnu akciju ” Nisi sama – ideš s nama”! Akciju provode članice Udruge žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same”!

Kupnjom „Nisi sama – ideš s nama!“ majica djelatnici Vukovarsko-srijemske županije osigurali su najmanje 40 povratnih vožnji na kemoterapiju i s kemoterapije za žene oboljele od raka. Nakon Grada Zagreba i Hrvatske zajednice županija, podrška njihovom projektu prijevoza žena na kemoterapiju stigla je i iz Slavonije, točnije iz Vukovarsko-srijemske županije.

„Šaljemo vam puno pozdrava iz Vukovarsko-srijemske županije uz fotografije nas djelatnica u majicama te na ovaj način dajemo podršku svim ženama oboljelima od raka uz poruku: Niste same!“, piše u dirljivoj poruci pristigloj iz grada heroja – Vukovara.
“Nama u Nismo same ovakve humane geste puno znače jer pokazuju da sav rad i trud koji stoji iza organizacije jednog ovakvog projekta nije uzaludan. Divan je osjećaj kada svakodnevno, iz svih krajeva Hrvatske, pristižu poruke ohrabrenja. Doista NISMO SAME”, poručuju iz Udruge.

Uključite se i vi!

Njihova humanitarna akcija traje do 28. kolovoza do kada možete donirati kupnjom njihovih proizvoda https://www.nismosame.com/nasi-proizvodi/ ili samo uplatom na humanitarni račun (IBAN: HR5524020061500066693).