13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Igra novca u izvedbi dvostruke oskarovke Jodie Foster!

Više od autora

- vl promo-Money Monster

Lee Gates je bombastični televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama praktički pretvorila u čudotvorca s Wall Streeta. Čini se da Gates ne može pogriješiti u svojim predviđanjima cijena dionica pa u svojem televizijskom showu gledateljima savjetuje što, kako i kada prodati i/ili kupiti. Međutim, nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, Lee Gates i njegova producentica Patty Fenn postat će žrtve do zuba naoružanog bijesnog investitora uživo pred kamerama! Dok se sve odvija u stvarnom vremenu, Gates i Fenn morat će pronaći način kako preživjeti, ali i istovremeno pokušati razotkriti istinu iza velike financijske laži.

Ovoga nam proljeća na kino platna stiže napeti akcijski triler IGRA NOVCA (Money Monster, 2016.) koji je ispred, ali i iza kamere okupio vrhunsku filmsku ekipu. U glavnim ulogama pojavljuju se dobitnci prestižne nagrade Oscar George Clooney i Julia Roberts, a redateljsku palicu preuzela je dvostruka oskarovka Jodie Foster. U ostalim ulogama pojavljuju se dobitnik nagrade BAFTA Jack O’Connell, nominiran za nagradu Zlatni globus Dominic West, nominiran za prestižnu televizijsku nagradu Emmy Giancarlo Esposito, Chris Bauer i mnogi drugi.

Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za Igru novca, film čija se radnja na prvi pogled vrti oko talačke krize, ali koji zapravo govori o nečemu puno mračnijem: na koji način uopće dolazi do financijske krize i kako ona utječe na obične ljude. Jedna od najvećih zanimljivosti vezana za film svakako je činjenica što se njegov scenarij 2014. godine nalazio na tzv. Crnoj listi – holivudskoj listi najboljih scenarija koji još uvijek nisu producirani (nešto slično u novije vrijeme dogodilo se i s filmom Ritam ludila koji je u konačnici postao hvaljeni kino hit i pokupio čak tri Oscara).

Akcijski triler Igra novca u domaća kina stiže nam početkom lipnja!

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno