22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Imamo i prvi plakat za film Bumblebee prvi spin-off popularnih Transformersa

Više od autora

- vl promo-

Nadolazeći sci-fi film čija se radnja vrti oko jednog od likova iz legendarne franšize Transformers, dobio je novi plakat.

Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Hailee Steinfeld glumi djevojku Charlie koja će uskoro napuniti 18. godina te pokušava naći svoje mjesto u svijetu. Tada otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba…

Producenti filma Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay također su producirali i film “Bumblebee”, zajedno s izvršnim producentima Stevenom Spielbergom, Brianom Goldnerom i Markom Vahradianom. John Cena je preuzeo jednu od glavnih uloga uz Hailee Steinfeld.

Prvi trailer izašao je početkom svibnja i oduševio fanove ove franšize diljem svijeta.

Uz Hailee Steinfeld i Johna Cenu u filmu ćemo gledati Pamelu AdlonStephena SchneideraJorgea Lendeborga Jr.Jasona DruckeraKennetha Choia, Richarda HoyosaAbby QuinnRachel Crow i Grace Dzienny.

“Bumblebee” je prvi spin-off u filmskom svijetu Transformersa, a u naša kina stiže 20. prosinca u distribuciji Blitza u 3D i 2D formatima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno