16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Inferno: treće poglavlje najkontroverznijeg filmskog serijala 21. stoljeća!

Više od autora

- vl promo-


Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures' "Inferno."

U svibnju prošle godine u Italiji je službeno započeloo snimanje avanturističkog hita INFERNO (2016.) – trećeg filmskog poglavlja Dana Browna, koji se radnjom direktno nastavlja na svoje prethodne box-office uspješnice ‘Da Vincijev kod’ i ‘Anđeli i demoni’. Godinu dana nakon što je u Firenci pala prva klapa predstavljamo vam prvu kino najavu ovog najiščekivanijeg filma godine u kojoj dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Tom Hanks po treći puta ponavlja ulogu Roberta Langdona, harvardskog tumača simbola. Iz dvominutne najave koju vam donosimo jasno je da nas ovog listopada očekuje pravi avanturstički spektakl i još jedan sigurni blockbuster.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi bilo čega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

Tom Hanks and Irrfan Kahn star in Columbia Pictures' "Inferno," also starring Felicity Jones.


Avanturistički spektakl ‘Inferno’ režirao je dobitnik Oscara Ron Howard (Genijalni um, Da Vincijev kod, Anđeli i demoni), a Tomu Hanksu pridružuju se slavni glumci Felicity Jones (nominirana za nagradu Oscar za film ‘Teorija svega’), Irrfan Khan (‘Milijunaš s ulice’, ‘Pijev život’), Omar Sy (‘Nedodirljivi’, ‘Jurski svijet’), Sidse Babett Knudsen (TV-serija ‘Borgen’) i Ben Foster (‘Posljednji preživjeli’, ‘Warcraft’). Scenarij potpisuje David Koepp, a temeljen je na istoimenom bestseleru priznatog autora Dana Browna. Izvršni producenti filma su David Householter, Dan Brown, Anna Culp i William M. Connor.

Osim u Firenci film ‘Inferno’ snimao se na stvarnim lokacijama u Veneciji i Budimpešti gdje će radnja filma publiku i odvesti. S obzirom na povratak dobro nam poznatog dvojca redatelja i glavnog glumca (Howard i Hanks) kojima se ovaj puta pridružuje snažna međunardodna glumačka postava s razlogom je očekivati da nas očekuje još uzbudljiviji i intrigantniji nastavak ovog mega-popularnog filmskog serijala čija su prva dva nastavka na svjetskim kino blagajnama utržila preko 1,2 milijarde dolara.

Avanturistički hit ‘Inferno’ u domaća kina stiže u listopadu ove godine!

TRAILER TITLANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno