Foto: Jure Živković | Mudri Brk
Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova “Tremors“, “Defeats” i “EWO” i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici polovicom ove godine predstavila i novi EP pod nazivom “Small Hours”.
Početkom ovog tjedna je objavila i “merch” povezan s EP-om. “Merch inspiriran besanim noćima i nemirom dizajnirao je Mladen Udovičić. Dostupan je u obliku postera te bilježnica s odvojivim omotom i džepićem. Omot bilježnice također može biti korišten kao poster manjeg formata. Prvih 5 postera dolazi s potpisom, a broj bilježnica je limitiran”, rekla je Irena. Merch se može kupiti putem BandCampa ili direktno od Irene na mail.
Irena Žilić će nastupiti 14.11. na sedmom izdanju Impulse festivala u Rijeci na Botelu Marinu s početkom u 20 sati. U prodaji je zbog epidemioloških mjera ograničen broj ulaznica.
EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine. Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima. EP “Small Hours” dostupan je putem DeezeraSpotifyaBandcampa i ostalih streaming servisa. “Small Hours” je na CD-u dostupan u limitiranom izdanju Mudrog Brka, a može se kupiti u Rockmarku u Zagrebu ili putem web shopa i Dallas Music Shopu u Rijeci.