6 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

Iskustvo koje će djeca pamtiti cijeli život

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Polaznici nogometne škole NK Dilj sinoć su se vratili s 12. međunarodnog nogometnog turnira Bubamara Cup 2021. koji se od četvrtka do danas održava u Zagrebu. Iz metropole su donijeli nova nezaboravna iskustva na jednom od najjačih turnira u Hrvatskoj, upisali nove pobjede i poraze. Dilj je igrao s tri selekcije, a turnir je bio za djecu 2010. i 2011. godišta.

Odigrane su utakmice protiv renomiranih protivnika poput Maribora, Intera, Segeste, Karlovcem i Velikom Goricom, a dojmove iz Zagreba rekao nam je voditelj nogometne škole Slaven Červenjak: „Bila nam je čast sudjelovati na ovom turniru. U nekim utakmicama borili smo se ravnopravno s protivnikom, a u nekim smo čak uspjeli na kraju upisati velike pobjede. Osmijeh na licima naših igrača, veselje i sreća nakon svakog postignutog gola, nakon svake pobjede i medalja oko vrata, govori koliki je ovo uspjeh za naš klub.”

Na Bubamara Cupu 2021. sudjelovale su 64 ekipe iz čak 11 država.


Odlazak na ovaj turnir i tri dana boravka u Zagrebu ne bi bio moguć bez roditelja, uprave kluba i voditelja škole, a ovo je samo početak jer, prema riječima Slavena Červenjaka, u planu je još dosta turnira za djecu i stvari koje će djeca pamtiti za svog života.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno