Članovi konjičkog kluba Maestoso nastupili su na 2. kolu Croatia kupa koje je protekloga vikenda održano u Starim Mikanovcima. U konkurenciji vozača jednoprega nastupili su Ivan i Filip Nikolić, a u konkurenciji vozača dvoprega David Sušac i Danko Drobnjak. Parkur se sastojao od 12 prolaza kroz čunjeve te 2 čvrste prepreke s prolazima od A do E.

Ivan Nikolić, koji je slavio i u 1. kolu Croatia kupa, koje se održalo u Vinkovcima, ponovo je prikazao odličnu vožnju i uvjerljivo zauzeo prvo mjesto, s ukupnim vremenom od 313,30 sekundi u obje utakmice.

Drugi vozač Filip Nikolić, eliminiran je zbog pogreške u parkuru. U konkurenciji dvoprega 4. mjesto je zauzeo David Sučac, s grlima Tancos i Demon, dok je Danko Drobnjak zauzeo 6. mjesto s grlima Coordinata i Constanta. “Sljedeći nastup naših vozača bit će međunarodni turnir u Melykutu u Mađarskoj, od 6. do 9. lipnja, na kojemu će nastupiti vozač David Sušac i pokušati osvojiti normu za Svjetsko Prvenstvo, a vozači Ivan i Filip Nikolić predstavit će nas na 3. kolu Croatia kupa koje će se održati u Novoj Gradišci. Nakon toga čekaju nas finalne pripreme i odlazak na najvažnije nacionalno natjecanje, Prvenstvo Hrvatske koje se tradicionalno održava u Pleternici, od 20. do 23. lipnja, na kojem planiramo nastupiti s tri vozača”, ističe predsjednik kluba Danko Drobnjak.