Ive pjesmom “Potpuno sami” predstavlja istoimeni album nesvakidašnjeg, melodičnog i istovremeno sentimentalnog pop zvuka.

Album “Potpuno sami”, prožet je ozbiljnim stihovima koji će vas zarobiti jednostavnošću a zaintrigirati dubinom, tematski se dotiče raznih sfera stvarnosti, od ljubavi pa do života i neizbježne smrti. Na trenutke surovo realističan, Ive kroz stihove obrađuje sve teme ljudske prirode na osebujan i specifičan način koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Glazbeno nenametljiv a opet sofisticirano skladan, album “Potpuno sami” sigurno će vas iznenaditi.

Ivan Vranković Ive, kantautor i multi instrumentalist iz Drniša, glazbom se bavi cijeli život te se nakon mnogobrojnih različitih glazbenih angažmana odlučio predstaviti publici samostalnim albumom.

“Život prolazi i vremena je sve manje pa sam se odlučio publici predstaviti, sa cijelim albumom koji je raznolik i siguran sam da će se svatko moći pronaći bar u jednoj mojoj pjesmi.  Teško mi je ispričati svoju glazbenu priču kroz samo jednu pjesmu pa sam umjesto singla objavio album. Ovisno o reakcijama slušatelja u budućnosti planiram popratiti pjesme i video spotovima.” – rekao nam je Ive.

Glazbu i tekstove za sve pjesme sa albuma potpisuje Ivan Vranković Ive, osim dvije instrumentalne skladbe na kojima su mu se kao gosti autori i izvođači pridružili višestruko nagrađivani pijanist Attila Mesarić na skladbi “Samo ona me boli”, Milan Raič na trubi i skladbi “Dok ju sanjam” i Antonio Bilać na perkusijama. Roko Marin svirao je trombon na pjesmi “Na tragu ljubavi”, dok je prateće vokale na nekoliko pjesama pjevala Iva Ćeranić.

Aranžmane potpisuju Ive i Silvio Pasarić u čijem je studiju album i snimljen te koji je uz nekoliko instrumentalnih dionica odgovoran i za produkciju.

Album “Potpuno sami” objavljen je u izdanju izdavačke kuće Sipa Music a možete ga poslušati na svim vodećim svjetskim glazbenim platformama.