U dres Cibalie stigao je igrač talijanske Rome, 21-godišnji Osječanin Silvio Anočić. Vinkovčanima je posuđen na godinu dana, a igra na poziciji lijevog beka, dok može pokriti i poziciju zadnjeg veznog.

“Već smo ga registrirali i na raspolaganju je treneru Mladini. Anočić je na početku priprema bio kod nas, svidjelo mu se pa je na kraju i postao igrač Cibalie”, rekao je sportski direktor kluba Krešmir Tomić koji nije krio zadovoljstvo dolaskom igrača talijanskog nogometnog velikana Rome dodavši kako će im jako dobro doći ovakav tip igrača s kojim žele ostvariti zacrtani cilj, a to je ostanak u Drugoj HNL.

Cibalia je bila uspješna u protekla tri prvenstvena kola i među pet je klubova koji nisu okusili gorčinu poraza. Dobar start nagovještava mogućnost visokog plasmana.

“Nemamo nikakvih imperativa po pitanju osvajanja drugoligaškog naslova prvaka, mi samo želimo što prije osigurati ostanak u ligi i promovirati mlade igrače da bismo možda sljedećeg ljeta mogli nekoga i prodati. Glede toga mi smo na jako dobrom putu, jer za neke igrače već postoji interes, i ako ovako ostane onda ćemo u potpunosti ispuniti zacrtani cilj.” zaključio je Tomić.