15 C
Vinkovci
Četvrtak, 22. veljače 2024.

Izabrani najbolji sportaši Vinkovaca u 2018. godini

Više od autora

- vl promo-
Novosti
Novosti
mario.brcic@novosti.hr

Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca u suradnji s tvrtkom Novosti d.o.o. već šesnaestu godinu za redom nagradit će najbolje sportašice, sportaše, sportske kolektive i djelatnike u sportu. Godina iza nas obilovala je sportskim događanjima, ali i rezultatima, a tome u prilog idu čak 44 nominacije za nagrade.

Za najuspješniju sportašicu izabrana je Magdalena Đekić iz Atletskog kluba Cibalia, dok će nagradu Orion u istoj konkurenciji primiti Tatjana Lovrić Jovanović iz Judo kluba Vinkovci. Najbolji sportaš je član Šahovskog kluba Vinkovci Ante Brkić, a nagrada Orion pripala je Ivanu Erešu iz Rukometnog kluba Spačva Vinkovci. Najuspješnija vinkovačka momčad je Rukometni klub Spačva Vinkovci, a najbolja ekipa Judo klub Vinkovci. Najbolji sportaš  s invaliditetom je Stanko Piljak iz Streljačkog kluba za osobe s invaliditetom Kristinka Matečić, a Orion će završiti u rukama Eve Blažević iz Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Vinkovci. Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. godini je Dorian Vugrek iz Vinkovačkog plivačkog kluba, a u ovoj kategoriji bit će dodijeljene i dvije nagrade Orion, Stjepanu Dabiću iz Šahovskog kluba Vinkovci i Tvrtku Rončeviću iz Atletskog kluba Vinkovci. Članica Taekwondo kluba Sajnami, Ivana Firi najuspješnija je perspektivna sportašica, a Orione će primiti Diana Pavlović iz Judo klub Vinkovci i Nika Brkić iz Karate kluba Vinkovci. Nagradu za najuspješnijeg trenera primit će trenerica Taekwondo kluba Sajnami, Jasmina Lucić, dok će se nagrada za životno djelo Novosti uručiti Mladenu Bukulinu iz Rukometnog kluba Spačva Vinkovci. Nagrade najboljim sportašima i sportskim kolektivima će se uručiti na svečanosti, koja će se u Gradskom kazalištu Joza Ivakić upriličiti u srijedu 6. veljače s početkom u 19 sati.


Na istoj svečanosti uručit će se i nagrade za najbolje fotografije izložbe Sportski trenutak 2018. godine, koja će se za vrijeme svečanosti održati u predvorju kazališta. Prvu nagradu odnijela je fotografija Tomislava Jonjića, a na prijedlog Gimnastičkog kluba Hrvatski sokol, druga je fotografija Judo klub Vinkovci, autorice Ivane Kalinić, a treće mjesto osvojila je fotografija Igora Nađa iz Hrvatskog planinarskog društva Cibalia.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno