21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH za razdoblje 2016.-2017.

Više od autora

- vl promo-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je i ove godine Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017. Svrha je ovog izbora dodatna promocija uspješnih projekata koji su financirani iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, ali i informiranje šire javnosti te ciljnih skupina o mogućnostima korištenja sredstava koji su Hrvatskoj na raspolaganju.

Nastavno na nominacije EU projekata koje su se trebale dostaviti za svaku županiju ponaosob, glasovanje za izbor najuspješnijeg je otvoreno te se glasovati može na internetskim stranicama strukturnih fondova. Glasovati je moguće samo jedanput, a da bi glas bio važeći, potrebno je odabrati ukupno tri projekta koja se smatraju posebno uspješnim te potvrditi.

Kao kandidati Vukovarsko-srijemske županije navedeni su sljedeći projekti: Spajalica – Youth Corner infrastructure and services development within public, ECO FOOD TURA i BIC – Poduzetnički inkubator Vukovar.

Glasovanje je otvoreno do 30. lipnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno