-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Izborna skupština HPD Cibalia Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U petak 7. lipnja, na PIK-ovom stanu održana je Izborna skupština Hrvatskog planinarskog društva Cibalia Vinkovci. Skupštini je nazočio 81 član od 139 HPD Cibalie i tridesetak gostiju iz planinarskih društava HPD Belišće, HPD Bršljan Jankovac i HPD Zanatlija iz Osijeka, PD Krndija Našica, HPD Dilj Gora Slavonski Brod, HPD Orahovica, HPD Liska Ilok, HPD Sunovrat Đurđenovac, HPD Sokol Feričanci i HPD Tikvica Županja.

U izborima za osobe koje će voditi društvo nije bilo puno dvojbe jer je očito da ovo društo radi dobro pa je svim članovima stari mandat produžen u novi, osim onima koji iz osobnih razloga više nisu u stanju sudjelovati u radu.

Tako je za predsjednika ponovno izabran Igor Nađ, dopredsjedinka Mladen Maroslavac, tajnicu Snježana Mirić Philips i blagajnica Aleksandra Rapčan. Uz njih za člana Upravnog odbora izabran je Tomislav Dujmić. U Nadzorni odbor izabrani su: Višnja Jureša, Ivan Alduk i Ivan Šokčević.

Dodjeljene su diplome za završenu Opću planinarsku školu. Zahvalnice osobama i ustanovama koje su doprinjele radu u društvu. Pohvalnice za članove koji su se isticale svojim radom i nesebično pomogli ozljeđenim osobama kad su naišli na probleme tijekom izleta.

Nakon službenog dijela uz domijenak i tamburaše dočekano je još jedno jutro. Treba istaknuti da članstvo HPD Cibalia ima svaki vikend planinarski izlet, često i po dva/tri u isto vrijeme te tako nadalje planiraju uživati u životu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno