11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Jake Gyllenhaal kao negativac Mysterio u nastavku Spider-Mana

Više od autora

- vl promo-Prema pisanju portala Deadline, Jake Gyllenhaal bi uskoro mogao da zakorači u Marvelov stripovsko-kinematografski univerzum i to kao negativac Mysterio u nastavku “Spider-Mana”.

To će ujedno biti i prvi Marvelov film koji će uslijediti nakon prikazivanja četvrtog nastavka Osvetnika, i bit će početak nove faze Marvel Studiosa.


Mysterio je interesantan lik negativca a strip fanovi znaju ga kao čovjeka koji na glavi nosi okrugli akvarij sa ribicom. Također znaju da je Mysterio, alias Quentin Beck, ustvari majstor iluzije i specijalnih efekata. Kao kaskader i majstor za specijalne efekte pokušao se probiti u Hollywoodu, ali je neslavno propao i postao jedan od najopasnijih Spider-Manovih protivnika.

Gyllenhaal je u zadnje vrijeme jedan od najzaposlenijih holivudskih glumaca sa popisom od tri filma samo u prošloj godini: “Life”, “Okja” i “Stronger”. Također će glumiti i adaptaciji video-igre “The Divison”  sa Jessicom Chastain i biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu kojeg režira Cary Fukunaga.

Snimanje novog nastavka Spider-Mana planirano je ovog ljeta, a ispred kamere će se naći Tom Holand u naslovnoj ulozi, a i ulogu redatelja će još jednom ponoviti  Jon Watts. Premijera novog Spider-Mana zakazana je za 5. srpnja 2019. [Filmofil]


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno