25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

James Cameron i Robert Rodriguez predstavljaju novi trailer filma Alita: Anđeo borbe

Više od autora

- vl promo-


Vizionari James Cameron (Avatar, Titanic) i Robert Rodriguez (Desperado, Sin City) stvorili su novu junakinju u filmu “Alita: Anđeo borbe”, priči o nadi, ljubavi i snazi.

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskorisiti da bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta, i otkriti da jedna mlada žena može promijeniti svijet u kojem živi.

Alita, 2019. by Robert Rodriguez & James Cameron / Blitz film press

Redatelj filma je Robert Rodriguez, scenaristi su James Cameron, Laeta Kalogridis i Robert Rodriguez, a scenarij je temeljen na istoimenoj grafičkoj noveli Yukita Kishira – manga Battle Angel Alita. Producenti su James Cameron i Jon Landau, a u glavnim ulogama ćemo gledati Rosu Salazar, Christophera Waltza, Jennifer Connelly, Mahershala Alija, Eda Skreina, Jackieja Earlea Haleyja i Keeana Johnsona.

“Alita: Anđeo borbe” (Alita: Battle Angel, 2019.), u distribuciji Blitza, u kina stiže u veljači 2019. godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno