20 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Jedna roda i dvoje zaljubljenih u novom spotu grupe Mangroove

Više od autora

- vl promo-

m_mangroove_ljeto-bez-nas_spot_ST

Dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec predstavlja video ‘Ljeto bez nas’, prvi iz plesne trilogije Mangroovea.  Kada ovo ljeto stvarno i ostane iza nas, Mangoove će izbaciti  drugi singl iz te trilogije s kojim će nastupiti u finalu Karlovačkog RockOff festivala 2016. godine.

Ranije ovog ljeta, Mangroove su izbacili novi singl ‘Ljeto bez nas’ i time na neki način zatvorili priču oko svog posljednjeg studijskog albuma ‘Sami’ (Dancing Bear, 2015.). Spomenuti album iznjedrio je niz uspješnih singlova ‘Sami’, ‘Ljubavna’, ‘Nije da me ne voliš’ i ‘Pokušaj’ (ft. Dado Topić). Kada se jeka oko novog albuma stišala, Željka i Toni odlučili su snimiti tri singla kojima će zakoračiti na plesni podij. Prvi u najavljenom nizu je  ‘Ljeto bez nas’ čija je premijera odigrana upravo na portalu jutarnji.hr, a sada vam prvi donosimo i njegovo video izdanje.


Video je sniman na živopisnoj lokaciji pored jedne rijeke u blizini Zagreba, a prikazuje dvoje zaljubljenih ljudi kako neopterećeno i potpuno opušteno uživaju u jednom ljetu. Video je režirala Sanja Šantak dok David Peroš Bonnot potpisuje montažu.

‘Bilo je ovo jedno od najopuštenijih snimanja spota. Otišli smo na jedno od svojih najdražih mjesta s prijateljima i kamerom te s namjerom da nešto snimimo, a tamo se kao uvijek desila čarolija. Bili smo toliko opušteni da smo se po prvi puta i skinuli za potrebe snimanja, a kada ćemo ako ne sad! – uz osmijeh je komentirala Veverec dojmove sa snimanja – Spot su snimili naši dragi prijatelji Sanja Šantak i David Peroš Bonnot, koji se inače bave animacijom, ali i fotografijom.. Jako smo sretni kako su ulovili atmosferu pjesme, ljeta i nas i mislim da je ovo početak jedne lijepe suradnje. Uz prekrasnu prirodu sve je nekako lakše, a imali smo i posebnog gosta ili gošću  koja nas je stalno nadgledala dok smo snimali pa smo je stavili u spot – roda. Ne vjerujem da je prva roda u spotu, ali sigurno  prva za mangroove što upotpunjuje naš niz životinja koje smo već ugostili u spotovima mačka, pas, puž, daždevnjak … a sad i roda jeee pravo životinjsko carstvo.’

VIDEO: LJETO BEZ NAS (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno