22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Johnny English ponovno na zadatku od četvrtka u hrvatskim kinima

Više od autora

- vl promo-
Povratak najzagonetnijeg posrednika Njezina Veličanstva u novom nastavku kultne britanske akcijske komedije…

“Johnny English ponovno na zadatku” (Johnny English Strikes Again, 2018.) nadolazeća je britanska akcijska komedija, redatelja Davida Kerra. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Publici poznat iz prethodnih dijelova serijala, Johnny koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspjela, trebat će mu sve njegove sposobnosti i vještine – onih nekoliko koje ima kao čovjek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svijetom sadašnjice.

Film je režirao David Kerr prema scenariju Neala Purvisa i Roberta Wadea a u glavnim se ulogama pojavljuju Rowan Atkinson, Olga Kurylenko i Jake Lacy.

Povratak omiljenog akcijskog bedaka, ovaj, junaka u hrvatska kina očekuje se 20. rujna 2018.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno