21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Jonathan objavili To Hold

Više od autora

- vl promo-


Grupa Jonathan objavila je danas, u ponedjeljak 19. veljače, novi album nazvan To Hold i time zaokružila izdanje započeto prošlogodišnjom objavom To Love.

Album ‘To Hold’ donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi ‘Something To Cry About’ i aktualni ‘I Never Meant To Be There’. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda.

Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pjesmi ‘I Don’t Mind’. Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u ‘Monkeys’, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi ‘Way To Go’.

Omot ‘To Hold’ naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić. Album je od danas je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Objavom albuma ‘To Hold’ zaokružena je cjelina započeta izdanjem ‘To Love’ koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Prvi dio 2018. Jonathan će provesti promovirajući ‘To Hold’ koji će se koncertno moći čuti u cijeloj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije vidjela.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno