23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Još mjesec i pol do početka distribucije Angy Birdsa!

Više od autora

- vl promo-
Riječ je, naravno, o ANGRY BIRDS FILMU (The Angry Birds Movie, 2016.), uratku snimljenom prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala. Budući je sama igra nazvana najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije, nije niti čudo da će oči cijeloga filmskog svijeta biti uperene u 12. svibnja kada će omiljeni junaci iz video igara uletjeti na velika platna i donijeti nam svoju prvu pravu filmsku avanturu!

Kako se ne radi o samo još jednom u nizu animiranih filmova već o istinski velikom projektu, kompanija Sony Pictures za originalnu je verziju filma okupila impresivnu glumačku postavu koju predvode Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Bill Hader, Kate McKinnon i Danny McBride. Međutim hrvatska glumačka ekpa koja će Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli i Moćnom Orlu (između ostalih) posuditi svoje glasove još je jača. Tako ćemo svi zajedno u „ulogama“ omiljenih nam animiranih likova moći uživati u glasovima Renea Bitorajca, Tarika Filipovića, Gorana Navojca, Renate Sabljak, Roberta Ugrine, Borisa Miholjevića i Luke Bulića!

U domaća će kina ‘Angry Birds Film’ u kino distribuciju krenuti u obje dostupne verzije – sinkroniziranoj i originalnoj – baš kao što je to bio slučaj s ‘Hotelom Transilvanija 2’ kojeg je do kraja njegove kino distribucije u hrvatskim kinima pogledalo impresivnih 75 tisuća ljudi. Kako je do danas zabilježeno preko tri milijarde preuzimanja igrice ‘Angry Birds’ na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju downloada neke besplatne igre u povijesti slobodno možemo zaključiti da nas u njezinom filmskom obliku očekuje pravi pravcati super-hit koji bi ovog proljeća mogao poharati kino blagajne diljem svijeta i ostvariti nove box-office rekorde.

Film ‘Angry Birds’ režirali su Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy. Ovim putem predstavljamo vam najnoviju kino najavu za film, sinkroniziranu na hrvatski, koji u domaća kina kreće u četvrtak, 12. svibnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno