Kompanija Disney ima svoja pravila. Nakon nedavnih velikih “udruživanja” na tržištu, neminovno su se nametnula i pitanja – kako će se to odraziti na neke baš voljene filmove. E, pa evo kako…

Prvo – dobra vijest za fanove “Deadpool”! Bob Iger, direktor kompanije, izjavio je da će omiljeni junak i u novom filmu nastaviti s korištenjem “neprimijerenog” rječnika!

“Nastavit ćemo u tom smjeru”, obećao je Iger. “Postoji određena popularnost takvog tipa filmova (oznake R).”. Također, Iger je navijestio i da novi film ove franšize neće biti snimljen pod tradicionalnom Marvel ili Disney odrednicom, “već će kompanija pažljivo brendirati R-filmove, tako da neće izazivati nedoumice kod tradicionalnih potrošača.”.

Što god to značilo, čini se da predstoje zanimljivi dani za obožavatelje ovog netipičnog superheroja, pogotovo što se šuška da bi on mogao pronaći svoje mjestu i kao novi Osvetnik.

S druge strane, fanovi The Wolverinea, mogu se naći na velikom izazovu. Disney uskoro treba potpuno završiti “preuzimanje” Foxa, što znači da će postati i vlasnik franšiza “X-Men” i “Fantastic Four”. Kevin Feige će tako postati zadužen za njihov daljnji razvoj, a on je već najavio da novi Wolverine neće biti – Hugh Jackman! Lauren Shuler Donner, producentica svih filmova X-Men serijala, dodala je da je Jackman “jednostavno, “nadživio” tu ulogu”.

Dakle, raspisana je potraga za novim glumcem. Imate li ideju tko bi to mogao biti?