16 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Judaši Olimpa zlatni na međunarodnom turniru u Osijeku

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U konkurenciji 442 natjecatelja iz 32 kluba, Judo klub Olimp iz Vinkovaca osvojio je ekipno zlatno odličje na 15. Međunarodnom memorijalnom turniru Josipa Potneka u Osijeku.

Pravo nastupa imali su dječaci i djevojčice, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te kadeti i kadetkinje, a tucet pojedinačnih Olimpovih medalja, čak 33, rasporedio se na 8 zlata, 14 srebrnih i 11 bronci.Vinkovački judaši borili su se s vršnjacima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Ukrajine i Mađarske u uzrastu od U8 do U18.
Olimpovci su nastupili s 34 natjecatelja u uzrastu dječaka i djevojčica od U8 do U14 i jednim natjecateljem U18, a nekoliko njih se okušalo u duplom startu nastupajući u starijem uzrastu jer su na treninzima i prošlom natjecanju pokazali spremnost za nove zahtjevnije nastupe, ističu treneri.
U konačnom ekipnom poretku, drugo mjesto osvojio je HOD Judo, Mađarska, treće JK Vinkovci, četvrti su judaši osječke Mladosti, a peti JK Tamiš iz Srbije.

“Sretni smo, zadovoljni i ponosni na naše članove i trenere koji iz natjecanja u natjecanje pokazuju sve bolje rezultate, a posljedica su predanog i kvalitetnog rada, ali i pozitivnog ozračja u klubu. Nakon osvojenog 2. mjesta na prošlom turniru u Vinkovcima, osvajamo ekipno 1. mjesto u Osijeku što je lijepa motivacija za daljnji rad”, poručuju zadovoljno iz Judo kluba Olimp Vinkovci.

Foto: FB JK OLIMP

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno